Skip to main content
| Notaka

14:55 “Ford EcoGuide: Νέο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου”.

 EcoGuide3

Το Ford EcoGuide βοηθά τους οδηγούς να εξοικονομούν καύσιμα δείχνοντάς τους πότε να επιβραδύνουν και πότε να αλλάζουν σχέση στο κιβώτιο, ανάλογα με το τι πρόκειται να συναντήσουν στο δρόμο τους

 

Πολλοί οδηγοί γνωρίζουν ότι μπορούν να εξοικονομήσουν καύσιμο περιορίζοντας τη χρήση του πεντάλ του γκαζιού. Τώρα, η Ford λανσάρει μία τεχνολογία για πρώτη φορά σε επαγγελματικό όχημα που βοηθά τους οδηγούς να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, δείχνοντάς τους πότε να επιβραδύνουν έγκαιρα ώστε να αποφύγουν το απότομο φρενάρισμα, σύμφωνα με το τι θα συναντήσουν μπροστά τους. Ακόμα και αν τα αντικείμενα αυτά βρίσκονται εκτός του οπτικού πεδίου του οδηγού.

Η τεχνολογία EcoGuide της Ford χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης (sat-nav) του αυτοκινήτου για να προβλέπει μελλοντικές καταστάσεις παροτρύνοντας τον οδηγό σε έναν πιο οικονομικό τρόπο οδήγησης. Συγχρόνως, αναλύει τη συμπεριφορά και τις συνήθειές του πίσω από το τιμόνι παρέχοντας την απαραίτητη ανατροφοδότηση πληροφοριών μέσω του πίνακα οργάνων, με στόχο τη βέλτιστη οικονομία.  Η Ford θα λανσάρει για πρώτη φορά το πρωτοποριακό σύστημα EcoGuide από τα μέσα του 2019 στα νέα Transit και Transit Custom van, καθώς και στην επιβατική έκδοση Tourneo Custom.

protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!