Skip to main content
| Notaka

13:09 “Shell για να μετατρέψει 700.000 κατοικίες του Ηνωμένου Βασιλείου σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας”.

 Η παγκόσμια εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου καθίσταται ο κορυφαίος προμηθευτής ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναβαθμίζει το First Utility.

Shell για να μετατρέψει 700.000 κατοικίες του Ηνωμένου Βασιλείου σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Η Royal Dutch Shell θα αρχίσει να προμηθεύει με ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια,  περισσότερες από 700.000 κατοικίες στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, καθώς εξουσιοδοτεί τα σχέδια για να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο.

Η παγκόσμια ενεργειακή εταιρεία έχει επίσης ανακατασκευάσει το First Utility, έναν μεγάλο προμηθευτή ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο που απέκτησε πέρυσι, ως Shell Energy.

“Βασιζόμαστε στην καταστροφική φύση του First Utility για να προσφέρουμε στους πελάτες κάτι καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι η ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές είναι σημαντική για αυτούς και την υλοποιούμε, εξασφαλίζοντας παράλληλα καλή αξία και ανταμοιβή πίστης “, δήλωσε ο Colin Crooks, Διευθύνων Σύμβουλος της Shell Energy Retail Ltd.

Οι πελάτες της Shell Energy θα μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 3% στα πρατήρια της Shell. Ο νεοαποκτηθείς προμηθευτής θα έχει μία από τις φτηνότερες προσφορές στην αγορά περίπου 970 λίρες στερλίνες ετησίως για μια μέση οικιακή κατανάλωση φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

“Η Shell αναγνωρίζει ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη ενέργεια με χαμηλότερες εκπομπές και αυτό θα δώσει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία, μεγαλύτερο έλεγχο και καθαρότερη ενέργεια”, δήλωσε ο Mark Gainsborough, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Shell New Energies.

Η ηλεκτρική ενέργεια που παρέχεται από την Shell Energy προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η αιολική, η ηλιακή και η βιομάζα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!