Skip to main content
| Notaka

12:23 “ΠΣΕΕΠ: Υπονομεύση των εθνικών συμφερόντων και της ασφάλειας η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ”.

 

Σε ανακοίνωσή του για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ, το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια αναφέρει τα εξής: 

Η κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης «αριστεράς» και ο Πρωθυπουργός της, που τις εποχές των… μεγάλων λόγων και των επαναλαμβανόμενων υποσχέσεων, αποκαλούσαν εθνική προδοσία την υποθήκευση και ρευστοποίηση του εθνικού πλούτου επέλεξαν με τις μνημονιακές τους υποσχέσεις – δεσμεύσεις να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού λαού, τα ΕΛΠΕ.

Σε μια περίοδο αστάθειας στα Βαλκάνια που στόχο έχει τον πλήρη έλεγχο των πηγών αλλά και των αγωγών διέλευσης της ενέργειας, ∆ημόσιες κρατικές επιχειρήσεις ξένων χωρών!!! αλλά και πολυεθνικές στην ενέργεια, προσπαθούν να αγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας το «φιλέτο» τού δημόσιου πλούτου της χώρας μας τα ΕΛΠΕ.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες η όποια …ανάπτυξη θα ωφελήσει τις ξένες οικονομίες, στις οποίες εντάσσεται ως μοχλός της παραγωγής ο διαχρονικός πλούτος που απέκτησε ο ελληνικός λαός!

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι συνιστά ένα μέγα σκάνδαλο και εθνικό έγκλημα πρώτου μεγέθους η απεμπόλησης των Εθνικών συμφερόντων σε ένα νευραλγικό τομέα της χώρας μας όπως η ενέργεια.

Η Αποτροπή του ελέγχου των ενεργειακών πόρων της χώρας και υπονόμευσης της ασφάλειας και της άμυνάς της, βρίσκει όλους τους πολίτες σύμφωνους και για αυτό θα Αγωνιστούμε.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 28 – 29 – 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΠΕ

ΓΙΑ ΤΟ ∆.Σ.

O ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΦΘΑΛΜΙ∆ΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!