Skip to main content
| Notaka

11¨23 “Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων”.

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κοσμάτι Γρεβενών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πρατηριουχων καθώς και η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πωλητών Υγρών Καύσιμων του Νομού Γρεβενών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου, το Σαββάτο και την Κυριακή 16 και 17 Μαρτίου αντίστοιχα .

Οι καλεσμένοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες και τις ομορφιές του Νομού μας , τονίζοντας ότι στις προτεραιότητες της Ομοσπονδίας είναι η άσκηση πίεσης για μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης και φθηνού Πετρελαίου Θέρμανσης αλλά και σε όλα τα καύσιμα , που είναι βασική ανάγκη του καταναλωτικού κοινού στο Νομό μας.

Ευχαριστούμε το Δήμο Γρεβενών για την παραχώρηση της αίθουσας για την διεξαγωγή της εκδήλωσης τον ΚΟΥΡΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και την ΤΖΙΑΜΠΙΡΗ ΜΑΙΡΗ Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου για την συμμετοχή τους σε έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που είχε μόνο κερδισμένους!

ΕΝΩΣΗ ΠΩΛΗΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Δελτίο Τύπου  της Π.Ο.Π.Ε.Κ.

Εξαιρετική οργανωτικά, η Γενική Συνέλευση των πρατηριούχων του Νομού Γρεβενών».
Στις 17 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε η σύγκληση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Πρατηριούχων του Ν. Γρεβενών σε αίθουσα του Δημαρχειακού Μεγάρου της πόλης των Γρεβενών.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης παραβρέθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου των Πρατηριούχων του Ν. Γρεβενών κ. Ιωάννη Παπαζήση και το Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Ε.Κ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ασμάτογλου και τον Γεν. Γραμματέα κ. Σπύρο Μελίδη.

Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι από τις Διευθύνσεις Μεταφορών και Ανάπτυξης της Π.Ε. Γρεβενών, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Θέμης Κιουρτζής

Έγινε πλήρης ενημέρωση επί των τελευταίων θεμάτων που απασχολούν τα Πρατήρια παροχής καυσίμων και Ενέργειας από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Π.Ε.Κ. κ. Γιώργο Ασμάτογλου, καθώς και από το Πρόεδρο των Πρατηριούχων του Νομού Γρεβενών κ. Γιάννη Παπαζήση, και ακολούθησε διάλογος και ερωτήσεις

Η Γενική Συνέλευση ήταν εξαιρετική οργανωτικά, αλλά ιδιαιτέρως από την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων πρατηριούχων του Νομού Γρεβενών. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

 

http://grevenamedia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!