Skip to main content
| Notaka

18:22 “Ο κύκλος K ενισχύει την πρωτοβουλία ηλεκτρικών οχημάτων στη Νορβηγία”.

 Ως η πρώτη αλυσίδα πρατηρίων καυσίμων στη Νορβηγία, ο Circle K έχει παραγγείλει φορτιστές υψηλής ισχύος EV της ABB.

Ο κύκλος K ενισχύει την πρωτοβουλία ηλεκτρικών οχημάτων στη Νορβηγία

Το κύκλωμα λιανικής πώλησης καυσίμων της Νορβηγίας Circle K έχει συνάψει σύμβαση με την ABB για την προμήθεια φορτιστών Terra High Power, 175 kW EV σε συνδυασμό με φορτιστές EV Terra 54 CJG και 50 kW EV.

“Ο κύκλος K έχει ενεργειακούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα και επενδύοντας σε γρήγορους φορτιστές από την ABB, συμβάλλουν στη μείωση του κατώτατου ορίου για την επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος”, λέει ο Frank Muehlon, ο οποίος είναι επικεφαλής της παγκόσμιας επιχείρησης της ABB για την Υποδομή Ηλεκτρονικής Κινητικότητας.

Η ABB είναι παγκόσμιος ηγέτης στην χρέωση της υποδομής με εγκατεστημένη βάση κοντά σε σταθμούς φόρτισης 1000 EV στη Νορβηγία και προϊόντα για όλα τα πρότυπα χρέωσης.

Η Νορβηγία είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές EV. Το 2018, οι πωλήσεις ΗΕ αυξήθηκαν κατά 40% και 1 στα 3 οχήματα που πωλήθηκαν στην αγορά ηλεκτρικού. Σύμφωνα με τις Νορβηγικές Πληροφορίες Οδικής Κυκλοφορίας (OFV) μέσω του NTB, από τα 147.929 νέα επιβατικά αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν το 2018, το 31,2% ήταν ηλεκτροκίνητα οχήματα.

 

ΠΟΠΕΚ  /  POPEK.GR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!