Skip to main content
| Notaka

09:38 “ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ”.

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την έκδοση αδειών λειτουργίας σε πρατήρια με το σύστημα εισροών – εκροών, ανακοίνωσε στις 7 Μαρτίου 20118 ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, στο Προεδρείο του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου (Σ.Π.Π.Η.), κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του.
Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, η έκδοση των αδειών θα ολοκληρωθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών εντός του επόμενου διμήνου, με βάση τις βελτιώσεις που έγιναν και την απλοποίηση των διαδικασιών, ικανοποιώντας το αίτημα που διατύπωσαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λυκούργος Σαμόλης, ο Γ.Γ. Ιωάννης Μαυράκης και τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Μαρής, Κώστας Λουπάκης, Μανόλης Μαυράκης που εκπροσώπησαν το Σύνδεσμο στη συνάντηση. 
Παράλληλα, οι πωλητές πετρελαιοειδών, έκαναν λόγο για κίνδυνο να δημιουργηθούν ολιγοπωλιακές ή και μονοπωλιακές συνθήκες στην τοπική αγορά από τις εταιρείες πετρελαιοειδών, εκφράζοντας τον έντονο προβληματισμό τους.
Ο κ. Κουκιαδάκης εξέφρασε την στήριξή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν πρέπει να προσπερνά την σημασία των ανθρώπινων σχέσεων. Ο βενζινοπώλης της γειτονιάς μας είναι κάθε μέρα εκεί και είναι ο καλύτερος ελεγκτής στο αυτοκίνητό μας, με χαμόγελο και πραγματικό ενδιαφέρον».
Η συνάντηση εξελίχθηκε σε θετικό κλίμα και καταγράφηκε συμφωνία σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν. Παρόντες ήταν επίσης ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Ηρακλείου Δημήτρης Σηφάκης και η Προϊσταμένη του Τεχνικού τμήματος Μαρία Βασιλάκη.

Πηγή www.ekriti.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!