Skip to main content
| Notaka

09:30 Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια”.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗΣ

 

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζη, συγκροτείται  Ομάδας Εργασίας για τη διενέργεια προγράμματος επιμόρφωσης προσωπικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Αττικής επί της θεματικής ενότητας Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια και ειδικότερα του έργου «edrive Academy».

με αντικείμενο :

1. Την προετοιμασία εκπαιδευτικού υλικού για τη διενέργεια των απαιτούμενων παρουσιάσεων.

2. Την επιμόρφωση του προσωπικού που θα υποδειχθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε πιλοτική εφαρμογή στην Αττική.

3. Την σύνταξη εγχειριδίου, που θα απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς και θα περιέχει πρακτικές οδηγίες χρήσης αναφορικά με τη λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας «e-drive Academy».

4. Την συνεργασία με την υπηρεσία και την εταιρία που «κατασκεύασε» την εν λόγω πλατφόρμα για τη διοργάνωση των επιμορφωτικών ημερίδων.

5. Την υποστήριξη της υπηρεσίας στη φάση της πιλοτικής εφαρμογής στα σχολεία της Αττικής και της έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας «e-drive Academy».

6. Την υποστήριξη της υπηρεσίας κατά την εξωτερική αξιολόγηση του προγράμματος από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (εφόσον απαιτηθεί).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!