Skip to main content
| Notaka

08:26 Τι Προβλέπει το Σχέδιο Εξυγίανσης της Mamidoil-JetOil”.

 

Έχοντας εξασφαλίσει την έγκριση του 66% των πιστωτών, το σχέδιο εξυγίανσης της Mamidoil-JetOil μέσω εξαγοράς της από την αυστριακή εταιρεία Cetracore Energy, GmbH επικυρώθηκε χθες από το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών.

Η συμφωνία προβλέπει την είσοδο της Cetracore Εnergy, GmbH ως στρατηγικού επενδυτή, με την καταβολή € 105 εκατ. για την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της Mamidoil-Jetoil, S.A.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Cetracore, τονίζεται ότι ο επενδυτής έχει καταβάλει ήδη πάνω από € 1,4 εκατ. για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας της εταιρίας, τη μισθοδοσία των εργαζομένων, και τη διατήρηση του συνόλου των 150 θέσεων εργασίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cetracore Εnergy, Petr Reshchikov, δήλωσε ότι η επένδυση στη Mamdoil-Jetoil S.A. αποτελεί σημαντικό στρατηγικό βήμα, και μέρος της επιχειρηματικής επέκτασης στα Βαλκάνια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Άλλωστε η τεχνογνωσία και η πείρα των ανθρώπων μας αντανακλάται στην επιτυχή διαχείριση πάνω από 9 εκατ. τόνων πετρελαιοειδών ετησίως στις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε. Δημιουργούμε έτσι προοπτικές ανάπτυξης τόσο για τον κλάδο συνολικά, όσο και για την εθνική οικονομία της χώρας και φυσικά την απασχόληση».

ΠΗΓΗ: Energia

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!