Skip to main content
| Notaka

07:55 Η Land Rover ανακατασκευάζει ένα πρωτότυπο του Defender”.

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 ετών ιστορίας της η Land Rover προχωρά στην πλήρη ανακατασκευή ενός από τα πρωτότυπα εξέλιξης του θρυλικού Defender.

Πρόκειται για ένα από τα 48 πρωτότυπα προπαραγωγής και ένα από τα τρία που είχαν παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Άμστερνταμ το 1948. Τα ίχνη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχαν χαθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρόσφατα η εταιρία κατάφερε να το αποκτήσει και πάλι.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε κανονικά μέχρι την δεκαετία του ’60 ενώ στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε σε ένα αχυρώνα την Ουαλία όπου και ανακαλύφθηκε μετά από δύο δεκαετίες. Ο τότε ιδιοκτήτης αποφάσισε να το ανακατασκευάσει όμως το project του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Πρόσφατα το αυτοκίνητο ανακαλύφθηκε εκ’νέου στην περιοχή του Solihul όπου η Land Rover κατασκευάζει τα Discovery.

Την διαδικασία ανακατασκευής έχει αναλάβει το αντίστοιχη τμήμα Classic της Jaquar Land Rover. Θα χρειαστεί μια εξ’ολοκλήρου ανανέωση των αλουμινένιων εξωτερικών τμημάτων του αμαξώματος καθώς και του πλαισίου που έχει υποστεί αρκετή διάβρωση στο πέρασμα του χρόνου.

Πηγή: newsauto.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!