Skip to main content
| Notaka

“Γερμανία: To δυστύχημα στην Αυστρία δεν επηρεάζει την παροχή φυσικού αερίου”.

Γερμανία: To δυστύχημα στην Αυστρία δεν επηρεάζει την παροχή φυσικού αερίου

 

Η Γερμανία λαμβάνει αέριο από τη Ρωσία μέσω αυτής της διαδρομής, αλλά χρησιμοποιεί επίσης συμπληρωματικές διαδρομές μέσω της Πολωνίας και της Βαλτικής Θάλασσας.
Η γερμανική  FNB, ένωση επιχειρήσεων εκμετάλλευσης φυσικού αερίου μεγάλων αποστάσεων, ανακοίνωσε  την Τρίτη 12/12 ότι η έκρηξη στην Αυστρία  που διαταράσσει την παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη δεν αναμένεται να  επηρεάσει τις γερμανικές ροές.
“Σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα με την προμήθεια φυσικού αερίου, αλλά παρακολουθούμε την κατάσταση με μεγάλη προσοχή”, δήλωσε η FNB με έδρα το Βερολίνο.
Η πυρκαγιά και η έκρηξη στο κέντρο Baumgarten της Αυστρίας επηρέασαν κυρίως τις νότιες και νοτιοανατολικές  περιοχές  καθώς η χώρα, αποτελεί βασικό έδαφος διαμετακόμισης για το ρωσικό αέριο.
Η Γερμανία λαμβάνει αέριο από τη Ρωσία μέσω αυτής της διαδρομής, αλλά χρησιμοποιεί επίσης συμπληρωματικές διαδρομές μέσω της Πολωνίας και της Βαλτικής Θάλασσας. Παρέχει επίσης υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNGLF) (LNG) στα πλοία μέσω του Ρότερνταμ και διαθέτει τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις αποθήκευσης.

www.worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!