Skip to main content
| Notaka

“Λαθραία ποτά και πετρέλαιο προσπάθησαν να περάσουν από τον Προμαχώνα Σερρών”.

Λαθραία ποτά και πετρέλαιο προσπάθησαν να περάσουν από τον Προμαχώνα Σερρών

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες και ένας άντρας στον Προμαχώνα Σερρών.

 

Συνελήφθη χθες  το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 54χρονη, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της, εντοπίστηκαν 11 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. 

Επίσης, συνελήφθη χθες  το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 63χρονη, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της, εντοπίστηκαν 20 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Τέλος χθες  το απόγευμα συνελήφθη στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 48χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 120 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!