| Notaka |

“Τέλος η βενζίνη για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Ρόδο”.

Χωρίς καύσιμα και συγκεκριμένα βενζίνη παραμένει από τις αρχές του Οκτωβρίου η Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου με αποτέλεσμα ένα 70% περίπου της μηχανοκίνητης δύναμής της, συμπεριλαμβανομένων και των μοτοσυκλετών της ΔΙΑΣ να παραμένει παροπλισμένο και να κινούνται μόνο τα πετρελαιοκίνητα οχήματα, που εφοδιάζονται από το πρατήριο της 95 ΑΔΤΕ!!

 

Χωρίς καύσιμα και συγκεκριμένα βενζίνη παραμένει από τις αρχές του Οκτωβρίου η Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου με αποτέλεσμα ένα 70% περίπου της μηχανοκίνητης δύναμής της, συμπεριλαμβανομένων και των μοτοσυκλετών της ΔΙΑΣ να παραμένει παροπλισμένο και να κινούνται μόνο τα πετρελαιοκίνητα οχήματα, που εφοδιάζονται από το πρατήριο της 95 ΑΔΤΕ!!
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Ανδρουλάκης, έχει ήδη ενημερώσει με έγγραφό του τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Σε ανάλογη ενημέρωση έχει προβεί εξάλλου και η ηγεσία της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, κρούοντας τον κίνδυνο από το γεγονός ότι παραμένουν ανεξόφλητες οφειλές στο ένα και μοναδικό ιδιωτικό πρατήριο που έχει αναλάβει τον εφοδιασμό των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. με βενζίνη, με αποτέλεσμα να διακοπεί η τροφοδοσία και η… πίστωση.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται τέτοιο πρόβλημα σε τέτοια έκταση στις αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου.
Η δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας έχει αφήσει χωρίς κονδύλια την ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα τα χρέη προς τους βενζινοπώλες να έχουν συσσωρευθεί «επικίνδυνα».
Στην ΕΛ.ΑΣ. είναι έκδηλη η ανησυχία των υπηρετούντων στα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων, καθώς ο φόβος να μείνουν άδεια τα ρεζερβουάρ των αστυνομικών οχημάτων, είναι παραπάνω από υπαρκτός.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομία έχει συνάψει σύμβαση με πρατηριούχο για να καλύψει τις ανάγκες της σε καύσιμα, ο οποίος φέρεται να παραμένει απλήρωτος επί 6 μήνες περίπου με αποτέλεσμα η αντοχή του στην πίστωση να έχει εξαντληθεί.
Η λύση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., που δεν έχει προχωρήσει, είναι η δημιουργία ιδιόκτητων πρατηρίων καυσίμων με προμηθευτή τον Ελληνικό Στρατό και ένστολους βενζινοπώλες.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα θα πρέπει να αναμένεται «παράλυση» των αστυνομικών δυνάμεων και την αδυναμία ανταπόκρισης σε συμβάντα.

ΠΗΓΗ: (Δημοκρατική)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ADR ANT1 BP Brent covid-19 interlock MOTOR OIL myData OPEC Saudi Arabian Oil Company self-test SHELL TEXACO ΑΑΔΕ Αναφορά Ασμάτογλου Γιώργος Βουλή ΓΣΕΒΕΕ Γενική Συνέλευση Γεωργιάδης Άδωνις Διοικητικό Συμβούλιο Δρακακάκης Γιάννης ΕΚΟ ΕΛΠΕ ΕΝΒΕΘ ΕΡΤ ΕΣΠΑ ΕΦΚ Ενέργεια Επιστρεπτέα Προκαταβολή Επιτροπή Ανταγωνισμού ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΟΒΕ Κατρίνης Μανώλης Κιουρτζής Θέμης Κιούσης Μιχάλης Κρήτη Κώτσος Ευάγγελος ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ Μακρυβέλιος Δημήτρης Μαυράκης Γιάννης Μαυράκης Μανώλης Μαυράκης Χάρης Μελίδης Σπύρος Μεταφορικό Ισοδύναμο Ξυδάκης Ηρακλής ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΠΟΠΕΚ Παπαγεωργίου Νίκος Παπαδοπούλου Έλλη Παπαζήσης Γιάννης Ρωσία ΣΑΠΕΚ Σταυράκης Χρήστος Σταϊκούρας Χρήστος Σύστημα Εισροών - Εκροών Ταπρατζή Πολυξένη Τζαμπαζλής Γιώργος Τουρκία ΦΠΑ αδειοδότηση ανασφάλιστα ανταποδοτικά αντλίες απεργία αργό πετρέλαιο βενζίνη βυτιοφόρα δεξαμενή δηλώσεις εγκύκλιος επιδοτήσεις επικουρικό ηλεκτροκίνηση καύσιμα κλιματική αλλαγή λαθρεμπόριο μελέτες μητρώα περιθώριο κέρδους πετρέλαιο θέρμανσης πετρέλαιο κίνησης πετρελαιοειδή πλαφόν πλυντήρια πρατήρια πρόστιμα πρόσωπα συναντήσεις τέλη ταξινομήσεις τελωνείο υγραέριο υδρογόνο υπ. Ανάπτυξης φορτιστές φυσικό αέριο φόροι ωράριο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΔΡΑ:
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 29
Ηράκλειο Κρήτης, 71306
ΤΗΛ: 2810 220885
FAX: 2810 220881
EMAIL: popek@popek.gr
Χάρτης πρατηρίων καυσίμων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ©  All rights reserved - Powered by Avatar

error: Content is protected !!