Skip to main content
| Notaka

“Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος η «Ρωσική Εβδομάδα Ενέργειας»”.

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος η «Ρωσική Εβδομάδα Ενέργειας»

Το παρών θα δώσουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων παγκόσμιων και ρωσικών εταιρειών ενέργειας.

 Η «Ρωσική βδομάδα Ενέργειας» που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 3-7 Οκτωβρίου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Συγκεκριμένα, όπως επικαλείται το πρακτορείο anadolu, το διεθνές φόρουμ θα επικεντρωθεί στα θέματα του φυσικού αερίου, του άνθρακα και της ηλεκτρικής ενέργειας σε συνδυασμό με άλλα ενεργειακά θέματα.
Παράλληλα, στην εκδήλωση αντικείμενο συζήτησης είναι οι προοπτικές του ενεργειακού τομέα της Ρωσίας και στο πως θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητες της διεθνούς συνεργασίας.
Το παρών θα δώσουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων παγκόσμιων και ρωσικών εταιρειών ενέργειας.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου Bijan Namdar Zangeneh, ο Υπουργός Πετρελαίου και Ορυχείων της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Eulogio Del Pino, ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitri Peskov και ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Alexander Novak θα παραστούν στην εκδήλωση.
Τέλος, το ίδρυμα Roscongress είναι ο φορέας της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που ιδρύθηκε το 2007 για να αναπτύξει τις οικονομικές προοπτικές της Ρωσίας και να ενδυναμώσει την εικόνα της χώρας, αναλαμβάνοντας τη διεξαγωγή συνεδρίων και εκθέσεων με οικονομικό και κοινωνικό προσανατολισμό.

 www.worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!