Skip to main content
| Notaka

“Κύπρος: Συνάντηση Αναστασιάδη με τον πρόεδρο της ExxonMobil – Που στρέφεται το ενδιαφέρον”.

Κύπρος: Συνάντηση Αναστασιάδη με τον πρόεδρο της ExxonMobil - Που στρέφεται το ενδιαφέρον

Η προσοχή της κυπριακής Κυβέρνησης στρέφεται στην ερευνητική δραστηριότητα της ExxonMobil ύστερα και από τα «φτωχά» ευρήματα της γεώτρησης στον «Ονησίφορο».

 Συνάντηση με τον πρόεδρο του αμερικανικού πετρελαϊκού κολοσσού ExxonMobil Στέφεν Γκρίνλι θα έχει την ερχόμενη βδομάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 21 του μηνός.
Σε σχετική δήλωση προέβη χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας το πρόγραμμα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας στην αμερικανική μεγαλούπολη.
Η συνάντηση Αναστασιάδη – Γκρίνλι πραγματοποιείται ύστερα και από την παρουσίαση στη Λευκωσία την περασμένη βδομάδα των ενεργειακών σχεδιασμών της ExxonMobil στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο τεμάχιο 10 όπου θα διενεργήσει δύο ερευνητικές γεωτρήσεις το β’ εξάμηνο του 2018.
Η προσοχή της κυπριακής Κυβέρνησης στρέφεται στην ερευνητική δραστηριότητα της ExxonMobil ύστερα και από τα «φτωχά» ευρήματα της γεώτρησης στον «Ονησίφορο», τα οποία αποδείχθηκαν μη αξιοποιήσιμα, αλλά «πολύτιμα» όσον αφορά τα γεωλογικά δεδομένα.

Πηγή cyprustimes

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!