Skip to main content
| Notaka

“Τρίτη ημέρα κερδών για το αργό μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία για τα αποθέματα”.

Τρίτη ημέρα κερδών για το αργό μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία για τα αποθέματα

Σε θετικό έδαφος διαμορφώθηκαν χθές, για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση, οι τιμές του αργού, με το αμερικανικό αργό WTI να τερματίζει σε υψηλό 5 εβδομάδων και το Brent στα υψηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο.

 

Σε θετικό έδαφος διαμορφώθηκαν χθές; για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση, οι τιμές του αργού, με το αμερικανικό αργό WTI να τερματίζει σε υψηλό 5 εβδομάδων και το Brent στα υψηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο.

Οι τιμές του πετρελαίου έλαβαν ώθηση από την έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (IEA) που έδειξε ότι η παγκόσμια παραγωγή πετρελαίου υποχώρησε για πρώτη φορά σε τέσσερις μήνες, τον Αύγουστο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αμερικανικής κυβέρνησης, κατεγράφη μικρότερη της αναμενόμενης άνοδος των αποθεμάτων πετρελαίου, πτώση στα αποθέματα βενζίνης και “άλμα” στην εγχώρια παραγωγή, καθώς η παραγωγή στον Κόλπο του Μεξικού ανέκαμψε στον απόηχο του περάσματος του τυφώνα Χάρβεϊ.

Το αμερικανικό αργό τύπου WTI, παραδόσεως Οκτωβρίου, ενισχύθηκε κατά 2,2% στα 49,30 δολάρια το βαρέλι, ήτοι στα υψηλότερα επίπεδα από τις 9 Αυγούστου. Στο Λονδίνο, το Brent παραδόσεως Νοεμβρίου κέρδισε 1,6% στα 55,16 δολάρια το βαρέλι, τα υψηλότερα επίπεδα από τα μέσα Απριλίου. 

PHGH CAPITAL.GR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!