Skip to main content
| Notaka

“Τιμητική διάκριση για τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Ν. Βαρότση από τη διεθνή ένωση Μηχανικών Πετρελαίου”.

Μια σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε ο καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου του Πολυτεχνείου Κρήτης, Νίκος Βαρότσης.

 

Μια σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε ο καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου του Πολυτεχνείου Κρήτης, Νίκος Βαρότσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρότσης θα λάβει το Βραβείο Outstanding Technical Editor Award για το έτος 2017 από τη διεθνή ένωση μηχανικών πετρελαίου SPE (Society of Petroleum Engineers).

Κάθε χρόνο, η SPE αναγνωρίζει τα μέλη που συμβάλλουν με εξαίρετη δράση στην εξασφάλιση της τεχνικής αριστείας των επιστημονικών περιοδικών του οργανισμού.

Για το 2017, η ομάδα συνεργατών συντακτών της SPE επέλεξε να τιμήσει με το βραβείο τον κ. Βαρότση, για τη συμβολή του, την αφοσίωσή του στην αριστεία που παρέχει σε τεχνικό επίπεδο  στους συγγραφείς, στην SPE και στη βιομηχανία. 

Η λίστα παραληπτών του βραβείου θα δημοσιευθεί σε ένα από τα επόμενα τεύχη των επιστημονικών περιοδικών της SPE και στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Journal of Petroleum Technology (JPT).

Ο καθηγητής Νικόλαος Βαρότσης, μαζί με άλλους τιμώμενους, θα λάβει το βραβείο σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί, στις 8/10/2017, στο San Antonio και στα πλαίσια του Ετήσιου Τεχνικού Συνεδρίου και της ετήσιας Έκθεσης της SPE.

Η SPE είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως οργανισμός μεμονωμένων μελών που απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη, μηχανικούς, επιστήμονες και άλλους επαγγελματίες στον τομέα της βιομηχανίας πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Ο Καθηγητής Νίκος Βαρότσης διετέλεσε Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης (2005-2010) καθώς και Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (1999-2003).

ΠΗΓΗ Energy Press

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!