Skip to main content
| Notaka

“Νέα μεγάλη νίκη της ΕΝΒΕΘ – Τέλος στα άδικα τέλη πεζοδρομίου από τους Δήμους”.

Ένωση Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων & Σταθμών Αυτοκινήτων

Ακόμα μια προσπάθεια της ΕΝΒΕΘ (Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης) στέφθηκε με επιτυχία αφού έγινε δεκτή η προσφυγή πρατηριούχου για τα τέλη πεζοδρομίου που χρεώνουν οι Δήμοι στα πρατήρια.

 

Ακόμα μια προσπάθεια της ΕΝΒΕΘ (Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης) στέφθηκε με επιτυχία αφού έγινε δεκτή η προσφυγή πρατηριούχου για τα τέλη πεζοδρομίου που χρεώνουν οι Δήμοι στα πρατήρια. Η ΕΝΒΕΘ έδωσε πραγματική μάχη για το θέμα και πρόκειται για μια απόφαση σταθμός που δικαιώνει όχι μόνο τους πρατηριούχους του νομού της Θεσσαλονίκης στους 14 Δήμους όπου βρίσκονται, αλλά και όλα τα πρατήρια εντός των συνόρων της Ελλάδας.

Με το σκεπτικό ότι τα πρατήρια δεν κάνουν μόνιμη κατάληψη στα πεζοδρόμια και δεδομένο ότι πολλοί Δήμοι δεν χρέωναν το συγκεκριμένο τέλος – όπως ο Δήμος Θεσσαλονίκης – το ΣτΕ πήρε την συγκεκριμένη απόφαση. 

Μάλιστα για το αμέσως επόμενο διάστημα η ΕΝΒΕΘ έχει προγραμματίσει ενημέρωση και στους 14 Δήμους ώστε να λάβουν υπόψιν την απόφαση αυτή για να μην προχωρήσουν στις χρεώσεις αυτές.

Μιλώντας στο enveth.gr , Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Σπύρος Μελίδης σημείωσε ότι ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί την ένωση αλλά και την Π.Ο.Π.Ε.Κ. είναι τα πρατήρια κάτω από οικοδομές. Όπως σημείωσε κ.Μελίδης στόχος της ΕΝΒΕΘ είναι να μην κλείσει κανένα πρατήριο κάτω από κατοικημένη πολυκατοικία, και πάνω σε αυτό το πλαίσιο γίνεται η διαπραγμάτευση με το Υπουργείο. Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τους κυβερνητικούς βουλευτές της Θεσσαλονίκης οι οποίοι θα ενημερωθούν για το θέμα σχετικά. 

ΠΗΓΗ: ΕΝΒΕΘ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!