Skip to main content
| Notaka

“Η Dongfeng Motor ανακοίνωσε σχέδιο συμπαραγωγής ηλεκτρικών IX με τη συμμαχία Renault-Nissan”.

Γουχάν (Xinhua) – Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία DongfengMotorCorporation ανακοίνωσε σήμερα σχέδιο συμπαραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τη συμμαχία RenaultNissan με την ίδρυση κοινής εταιρείας.

 

Γουχάν (Xinhua) – Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Dongfeng Motor Corporation ανακοίνωσε σήμερα σχέδιο συμπαραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τη συμμαχία Renault-Nissan με την ίδρυση κοινής εταιρείας.

Η Dongfeng ανέφερε σε δήλωσή της χθες ότι η νέα εταιρεία, η eGT New EnergyAutomotive Co., θα έχει την έδρα της στην πόλη Σιγιάν της επαρχίας Χουμπέι στην κεντρική Κίνα, με τη Renault και τη Nissan να έχουν ποσοστό 25% η κάθε μία σε αυτή και η Dongfeng το υπόλοιπο. Η παραγωγή αναμένεται να αρχίσει το 2019, με μία ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 120.000 αυτοκινήτων.

Η ζήτηση στην Κίνα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τεράστια τα τελευταία χρόνια. Περίπου 510.000 οχήματα νέας μορφής ενέργειας πουλήθηκαν στη χώρα πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 53% σε ετήσια βάση, με τον αριθμό των πωλήσεων να αναμένεται να φθάσει τις 800.000 φέτος, σύμφωνα με την Ένωση Κινεζικών Αυτοκινητοβιομηχανιών.

ΠΗΓΗ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Χ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!