Skip to main content
| Notaka

“Κέρδη για το αργό, κάτω από τα υψηλά 5 μηνών η βενζίνη, εν όψει του τυφώνα Χάρβεϊ”.

Κέρδη για το αργό, κάτω από τα υψηλά 5 μηνών η βενζίνη, εν όψει του τυφώνα Χάρβεϊ

 

Σε υψηλότερα επίπεδα διαμορφώθηκαν οι τιμές του αργού, με τη βενζίνη να γνωρίζει τα μεγαλύτερα εβδομαδιαία κέρδη του μήνα, αν και μετρίασε τα ημερήσια κέρδη, υποχωρώντας από το υψηλό των πέντε μηνών που σημείωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Το βενζίνη, συμβολαίου παραδόσεως Σεπτεμβρίου ενισχύθηκε κατά 0,2%, ενώ νωρίτερα είχε φθάσει στα υψηλότερα επίπεδα από τα μέσα Απριλίου. Τελικά, διαμορφώθηκε σε υψηλό από τις 31 Ιουλίου. Σε εβδομαδιαία βάση, γνώρισε κέρδη 2,6% και πρόκειται για τις καλύτερες επιδόσεις από την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε την 28η Ιουλίου. 

Το αμερικανικό αργό τύπου WTI, παραδόσεως Οκτωβρίου, ενισχύθηκε κατά 0,9% στα 47,87 δολάρια το βαρέλι, ενώ σε εβδομαδιαία βάση έχασε 1,6%. Στο Λονδίνο το Brent παραδόσεως Οκτωβρίου σημείωσε άνοδο 0,7% στα 52,41 δολάρια το βαρέλι και σε επίπεδο εβδομάδας, έχασε 0,6%. 

Αυτά, καθώς το Τέξας ετοιμάζεται για τον τυφώνα Χάρβεϊ, με τον κυβερνήτη να ζητά από πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξει την Πολιτεία σε κατάσταση φυσικής καταστροφής, κάτι που θα επιτρέψει στις Αρχές να αποδεσμεύσουν ομοσπονδιακούς πόρους, πριν καν φτάσει ο Χάρβεί στα παράλια του Τέξας.

ΠΗΓΗ: Capital.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!