Skip to main content
| Notaka

“Η BP ξεκινά δύο νέα έργα σε Τρινιντάντ και Αυστραλία”.

Η BP επιβεβαίωσε την έναρξη της παραγωγής από άλλα δύο από τα επτά μεγάλα ανάντη έργα που αναμένεται να συνδεθούν στο δίκτυο το 2017. Πέντε από τα επτά έργα έχουν ήδη ξεκινήσει.

 Η BP επιβεβαίωσε την έναρξη της παραγωγής από άλλα δύο από τα επτά μεγάλα ανάντη έργα που αναμένεται να συνδεθούν στο δίκτυο το 2017. Πέντε από τα επτά έργα έχουν ήδη ξεκινήσει.
Το Juniper στο Τρινιντάντ και Persephone στην Αυστραλία ακολουθούν τις νέες επιχειρήσεις που ξεκίνησαν νωρίτερα αυτό το έτος κατά την πρώτη φάση ανάπτυξης στο Δέλτα του Δυτικού Νείλου στην Αίγυπτο, το έργο συμπίεσης Trinidad Onshore και Quad 204 στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Άλλα δύο έργα – η πρώτη φάση της ανάπτυξης αερίου Khazzan στο Ομάν και η ανάπτυξη του αγωγού φυσικού αερίου Zohr στην Αίγυπτο – αναμένεται να ξεκινήσουν την παραγωγή πριν από το τέλος του έτους.
Ο Bob Dudley, διευθύνων σύμβουλος της BP, δήλωσε: “Αυτό είναι ένα σημαντικό έτος για την BP και, με πέντε από τα επτά μας προγραμματισμένα μεγάλα έργα τώρα σε εξέλιξη, η υλοποίηση του σχεδίου μας είναι σταθερή. 
Είναι σημαντικό ότι αυτά τα νέα έργα, με το χαμηλότερο αναπτυξιακό τους κόστος και τα υψηλότερα περιθώρια, βελτιώνουν περαιτέρω την ανθεκτικότητα της BP στο περιβάλλον των τιμών ».
Η παραγωγή αερίου από τον Juniper ξεκίνησε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και με βάση τον προϋπολογισμό. 
Η πρώτη ανάπτυξη υποθαλάσσιων περιοχών της BP Trinidad, το Juniper αναμένεται να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα του BP Trinidad and Tobago’s (BPTT) κατά περίπου 590 MMscfd. 
Θα παράγει φυσικό αέριο από τα πεδία Corallita και Lantana μέσω της νέας πλατφόρμας Juniper, 80 χλμ. από τη νοτιοανατολική ακτή του Τρινιντάντ. 
Στη συνέχεια, το αέριο ρέει στον κόμβο του Μαογκάν Β μέσω μιας νέας γραμμής ροής 10 χιλιομέτρων. 
Το Juniper είναι η 14η offshore πλατφόρμα της BPTT στο Τρινιντάντ.
Το έργο Persephone στα ανοικτά των ακτών της Δυτικής Αυστραλίας λειτουργεί από την Woodside Energy και αποτελεί μέρος της κοινής επιχείρησης του North West Shelf Project. 
Η ανάπτυξη περιλαμβάνει δύο υποθαλάσσια πηγάδια που συνδέονται με το υπάρχον σύμπλεγμα North Rankin με γραμμή ροής 7χλμ. 
Βρίσκεται περίπου 140 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Karratha της Δυτικής Αυστραλίας, σε βάθος περίπου 125 μ., 
Σε μέγιστη παραγωγή, το έργο αναμένεται να παράγει περίπου 48 MMscfd φυσικού αερίου για την BP. Η BP κατέχει ποσοστό συμμετοχής 16,67% στοPersephone.

www.worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!