| Notaka |

“Στελέχη των ΕΛΠΕ συνομίλησαν με φοιτητές στα πλαίσια του “Business Day””.

Οι προκλήσεις και προοπτικές μιας σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα της Ενέργειας και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τη νέα Γενιά, αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης και ευρείας ανταλλαγής απόψεων μεταξύ στελεχών του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και φοιτητών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 26 Ιουνίου, τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας όπου λειτουργούν δυο από τα πλέον σύγχρονα διυλιστήρια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

 

Οι προκλήσεις και προοπτικές μιας σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα της Ενέργειας και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τη νέα Γενιά, αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης και ευρείας ανταλλαγής απόψεων μεταξύ στελεχών του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και φοιτητών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 26 Ιουνίου, τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας όπου λειτουργούν δυο από τα πλέον σύγχρονα διυλιστήρια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που συνδέει για άλλη μια φορά τον Όμιλο ΕΛ.ΠΕ με την Ακαδημαϊκή κοινότητα, εντάσσεται στο πλαίσιο της υποστήριξης που παρέχει η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνολικά στον θεσμό «Panorama Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» και στο Business Day.

Οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στους χώρους διύλισης και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλη την εφοδιαστική αλυσίδα των πετρελαιοειδών, τις διεργασίες διύλισης και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών που εγγυώνται την υψηλή ποιότητα καυσίμων, σε συνδυασμό με την τήρηση όλων των προδιαγραφών ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Παράλληλα, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με στελέχη της Παραγωγής για τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος εργασίας και τις καθημερινές προκλήσεις.

Στη συνέχεια έλαβαν μέρος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με εκπροσώπους από όλους τους καίριους τομείς του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Στο πάνελ συμμετείχαν ανώτατα στελέχη του κλάδου Εμπορίας (κ. Ρ. Καραχάννας), Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων (κ. Γ. Γρηγορίου), Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (κ. Σ. Καπέλλος), Πληροφορικής και Συστημάτων (κ. Ν. Πεππές), Εταιρικών Σχέσεων (κ. Γ. Κορωναίος), Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (κα. Ρ. Σουλάκη), Σχέσεων με Επενδυτές (κ. Β. Τσάιτας), Ασφάλειας-Υγείας-Περιβάλλοντος (κ. Α. Λιάλιος), Ανθρώπινου Δυναμικού (κ. Γ. Καλαθάς), Εταιρικής Διακυβέρνησης (κα. Χ. Σταμπουλτζή), ενώ το διάλογο μεταξύ στελεχών και φοιτητών συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Σταύρος Λυγερός. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν, το παρόν και το μέλλον του Ομίλου στο σύγχρονο ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας, καθώς και η αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργούνται για απασχόληση.

Ο θεσμός του “Business Day” διοργανώνεται με ιδιαίτερη επιτυχία -επί σειρά ετών- από τον ομότιμο καθηγητή κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο και την ομάδα του και αφορά σε εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων διαφόρων πανεπιστημίων (Πολυτεχνείο, Οικονομικές Σχολές, Σχολές Θετικών Επιστημών κτλ), ηλικίας 18 – 30 ετών, σε πολυεθνικές επιχειρήσεις, οι οποίες συνοδεύονται από παρουσιάσεις-σεμινάρια ανώτατων στελεχών των συγκεκριμένων Εταιρειών. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζει ενεργά τον συγκεκριμένο θεσμό, όπως και κάθε πρωτοβουλία που προωθεί την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα της νέας Γενιάς και επικεντρώνεται σε θέματα τεχνολογίας στον τομέα της Ενέργειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ADR ANT1 BP Brent covid-19 interlock MOTOR OIL myData OPEC Saudi Arabian Oil Company self-test SHELL TEXACO ΑΑΔΕ Αναφορά Ασμάτογλου Γιώργος Βουλή ΓΣΕΒΕΕ Γενική Συνέλευση Γεωργιάδης Άδωνις Διοικητικό Συμβούλιο Δρακακάκης Γιάννης ΕΚΟ ΕΛΠΕ ΕΝΒΕΘ ΕΡΤ ΕΣΠΑ ΕΦΚ Ενέργεια Επιστρεπτέα Προκαταβολή Επιτροπή Ανταγωνισμού ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΟΒΕ Κατρίνης Μανώλης Κιουρτζής Θέμης Κιούσης Μιχάλης Κρήτη Κώτσος Ευάγγελος ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ Μακρυβέλιος Δημήτρης Μαυράκης Γιάννης Μαυράκης Μανώλης Μαυράκης Χάρης Μελίδης Σπύρος Μεταφορικό Ισοδύναμο Ξυδάκης Ηρακλής ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΠΟΠΕΚ Παπαγεωργίου Νίκος Παπαδοπούλου Έλλη Παπαζήσης Γιάννης Ρωσία ΣΑΠΕΚ ΣΕΕΠΕ Σταυράκης Χρήστος Σύστημα Εισροών - Εκροών Ταπρατζή Πολυξένη Τζαμπαζλής Γιώργος Τουρκία ΦΠΑ αδειοδότηση ανασφάλιστα ανταποδοτικά αντλίες απεργία αργό πετρέλαιο βενζίνη βυτιοφόρα δεξαμενή δηλώσεις εγκύκλιος επιδοτήσεις επικουρικό ηλεκτροκίνηση καύσιμα κλιματική αλλαγή λαθρεμπόριο μελέτες μητρώα περιθώριο κέρδους πετρέλαιο θέρμανσης πετρέλαιο κίνησης πετρελαιοειδή πλαφόν πλυντήρια πρατήρια πρόστιμα πρόσωπα συναντήσεις τέλη ταξινομήσεις τελωνείο υγραέριο υδρογόνο υπ. Ανάπτυξης φορτιστές φυσικό αέριο φόροι ωράριο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΔΡΑ:
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 29
Ηράκλειο Κρήτης, 71306
ΤΗΛ: 2810 220885
FAX: 2810 220881
EMAIL: popek@popek.gr
Χάρτης πρατηρίων καυσίμων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ©  All rights reserved - Powered by Avatar

error: Content is protected !!