Skip to main content
| Notaka

“Ολοκληρώνεται η Ιόνια Οδός, αλλά παραμένει χωρίς σταθμούς καυσίμων”.

Πλησιάζει η ώρα της πλήρους λειτουργίας της Ιόνιας Οδού, καθώς μέσα στον Ιούλιο προγραμματίζεται η παράδοση του πλέον δύσκολου τμήματος που περιλαμβάνει 27 χλμ. από την Αμφιλοχία μέχρι τους Σελλάδες Άρτας.

 

 

Τον Αύγουστο θα παραδοθεί και το τελευταίο υπό κατασκευή τμήμα, από την Πέρδικα Ιωαννίνων έως τον Ανισόπεδο Κόμβο με την Εγνατία Οδό, συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων.

Σήμερα, το ταξίδι από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα, μέσω των λειτουργούντων τμημάτων της Ιόνιας Οδού, διαρκεί σχεδόν 2 ώρες, αντί σχεδόν 3,5 ωρών που απαιτούνταν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού. Με την πλήρη ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου, η διάρκεια του ταξιδιού θα μειωθεί σε μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά, ωστοσο μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λειτουργήσουν οι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα κατά μήκος του οδικού άξονα να μην υπάρχει ούτε ένα βενζινάδικο.

Ως εκ τούτου, αν οι διερχόμενοι δεν έχουν φροντίσει να προμηθευτούν καύσιμα, μέχρι τα Ιωάννινα, δεν θα έχουν δυνατότητα τροφοδοσίας του ρεζερβουάρ για 220 χιλιόμετρα.

ΠΗΓΗ: (pelop.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!