| Notaka |

“Ανακοίνωση του Προέδρου του Ν. Πρέβεζας”.

Ο Πρόεδρος των Πρατηριούχων του Ν. Πρέβεζας κ. Φάνης Χαλάστρας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνιστά στους Πρατηριούχους του Ν. Πρέβεζας σύνεση  στην διαμόρφωση των τιμών λιανικής, με βάση τα λειτουργικά έξοδα του πρατηρίου, προσθέτοντας και ενα ευλογο κέρδος.

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Θέλω σας παρακαλώ πολύ να δώσετε την προσοχή σας στο παρακάτω άρθρο και να σας επισημάνω το βασικό σκοπό της ιδρύσεως του Συνδέσμου Ν. Πρέβεζας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Άρθρο 2 Καταστατικού

Σκοπός της Οργάνωσης είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η παραγωγή των κοινών οικονομιών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Θέλω με αυτό να σας εξηγήσω ότι όλοι οι συνάδελφοι του Νομού Πρέβεζας είμαστε ένα, ουδέποτε, εγώ ,προσωπικά δεν θα κάνω διακρίσεις. Ουδέποτε δεν θα ασχοληθώ με την τιμολογιακή στρατηγική κάθε πρατηρίου, κάθε πρατηριούχος είναι υπόλογος για την επιχείρησή του και αυτός και μόνο αυτός αποφασίζει πόσο θα πουλάει.

Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι, βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή μέχρι και εξαφανίσεως του κλάδου. Πρέπει όλοι μαζί σαν μια γροθιά να υποστηριζόμαστε για το κοινό καλό όλου κλάδου, παραμερίζοντας προσωπικές διαφορές μεταξύ συναδέλφων και να σκεφτόμαστε καθαρά το μέλλον μας, γιατί θα σας παραθέσω ένα παράδειγμα. Εάν ένας εκ των συναδέλφων κλείσει να είστε σίγουροι ότι πρατήριο θα αντικατασταθεί άμεσα από Ιδιολειτουργούμενο. Αύτο θα έχει ως επακόλουθο, το κλείσιμο και άλλον συναδέλφων κοντά σε αυτό.

Συνάδελφοι ας προσέξουμε και να σκεφτούμε ότι δεν είμαστε ανταγωνιστές αλλά συνάδελφοι και δεν μας συμφέρει το κλείσιμο κανενός.

Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Χαλάστρας Φάνης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ADR ANT1 BP Brent covid-19 interlock MOTOR OIL myData OPEC Saudi Arabian Oil Company self-test SHELL TEXACO ΑΑΔΕ Αναφορά Ασμάτογλου Γιώργος Βουλή ΓΣΕΒΕΕ Γενική Συνέλευση Γεωργιάδης Άδωνις Διοικητικό Συμβούλιο Δρακακάκης Γιάννης ΕΚΟ ΕΛΠΕ ΕΝΒΕΘ ΕΡΤ ΕΣΠΑ ΕΦΚ Ενέργεια Επιστρεπτέα Προκαταβολή Επιτροπή Ανταγωνισμού ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΟΒΕ Κατρίνης Μανώλης Κιουρτζής Θέμης Κιούσης Μιχάλης Κρήτη Κώτσος Ευάγγελος ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ Μακρυβέλιος Δημήτρης Μαυράκης Γιάννης Μαυράκης Μανώλης Μαυράκης Χάρης Μελίδης Σπύρος Μεταφορικό Ισοδύναμο Ξυδάκης Ηρακλής ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΠΟΠΕΚ Παπαγεωργίου Νίκος Παπαδοπούλου Έλλη Παπαζήσης Γιάννης Ρωσία ΣΑΠΕΚ Σταυράκης Χρήστος Σταϊκούρας Χρήστος Σύστημα Εισροών - Εκροών Ταπρατζή Πολυξένη Τζαμπαζλής Γιώργος Τουρκία ΦΠΑ αδειοδότηση ανασφάλιστα ανταποδοτικά αντλίες απεργία αργό πετρέλαιο βενζίνη βυτιοφόρα δεξαμενή δηλώσεις εγκύκλιος επιδοτήσεις επικουρικό ηλεκτροκίνηση καύσιμα κλιματική αλλαγή λαθρεμπόριο μελέτες μητρώα περιθώριο κέρδους πετρέλαιο θέρμανσης πετρέλαιο κίνησης πετρελαιοειδή πλαφόν πλυντήρια πρατήρια πρόστιμα πρόσωπα συναντήσεις τέλη ταξινομήσεις τελωνείο υγραέριο υδρογόνο υπ. Ανάπτυξης φορτιστές φυσικό αέριο φόροι ωράριο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΔΡΑ:
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 29
Ηράκλειο Κρήτης, 71306
ΤΗΛ: 2810 220885
FAX: 2810 220881
EMAIL: popek@popek.gr
Χάρτης πρατηρίων καυσίμων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ©  All rights reserved - Powered by Avatar

error: Content is protected !!