| Notaka

“Ανακοίνωση του Προέδρου του Ν. Πρέβεζας”.

Ο Πρόεδρος των Πρατηριούχων του Ν. Πρέβεζας κ. Φάνης Χαλάστρας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνιστά στους Πρατηριούχους του Ν. Πρέβεζας σύνεση  στην διαμόρφωση των τιμών λιανικής, με βάση τα λειτουργικά έξοδα του πρατηρίου, προσθέτοντας και ενα ευλογο κέρδος.

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Θέλω σας παρακαλώ πολύ να δώσετε την προσοχή σας στο παρακάτω άρθρο και να σας επισημάνω το βασικό σκοπό της ιδρύσεως του Συνδέσμου Ν. Πρέβεζας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Άρθρο 2 Καταστατικού

Σκοπός της Οργάνωσης είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η παραγωγή των κοινών οικονομιών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Θέλω με αυτό να σας εξηγήσω ότι όλοι οι συνάδελφοι του Νομού Πρέβεζας είμαστε ένα, ουδέποτε, εγώ ,προσωπικά δεν θα κάνω διακρίσεις. Ουδέποτε δεν θα ασχοληθώ με την τιμολογιακή στρατηγική κάθε πρατηρίου, κάθε πρατηριούχος είναι υπόλογος για την επιχείρησή του και αυτός και μόνο αυτός αποφασίζει πόσο θα πουλάει.

Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι, βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή μέχρι και εξαφανίσεως του κλάδου. Πρέπει όλοι μαζί σαν μια γροθιά να υποστηριζόμαστε για το κοινό καλό όλου κλάδου, παραμερίζοντας προσωπικές διαφορές μεταξύ συναδέλφων και να σκεφτόμαστε καθαρά το μέλλον μας, γιατί θα σας παραθέσω ένα παράδειγμα. Εάν ένας εκ των συναδέλφων κλείσει να είστε σίγουροι ότι πρατήριο θα αντικατασταθεί άμεσα από Ιδιολειτουργούμενο. Αύτο θα έχει ως επακόλουθο, το κλείσιμο και άλλον συναδέλφων κοντά σε αυτό.

Συνάδελφοι ας προσέξουμε και να σκεφτούμε ότι δεν είμαστε ανταγωνιστές αλλά συνάδελφοι και δεν μας συμφέρει το κλείσιμο κανενός.

Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Χαλάστρας Φάνης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!