Skip to main content
| Notaka

“Καταδίωξη για τσιγγάνους που ξάφρισαν βενζινάδικο”.

Οι δράστες απασχόλησαν τον υπάλληλο με το πρόσχημα ότι θα έβαζαν καύσιμα και, όταν βρήκαν ευκαιρία άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή τις εισπράξεις ύψους 3.500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

 

Οι δράστες απασχόλησαν τον υπάλληλο με το πρόσχημα ότι θα έβαζαν καύσιμα και, όταν βρήκαν ευκαιρία άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή τις εισπράξεις ύψους 3.500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή

Όλη η διαθέσιμη αστυνομική δύναμη της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου κινητοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης για να εντοπίσει τρεις νεαρούς τσιγγάνους που ξάφρισαν ένα μεγάλο χρηματικό πόσο από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στη Συκιά Μακρυνείας. 

Οι δράστες έφτασαν με αυτοκίνητο στο βενζινάδικό που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, απασχόλησαν τον υπάλληλο με το πρόσχημα ότι θα έβαζαν καύσιμα και, όταν βρήκαν ευκαιρία να αρπάξουν από την ταμειακή μηχανή τις εισπράξεις ύψους 3.500 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή. Ο υπάλληλος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε εκτεταμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν” το αυτοκίνητο στην περιοχή του Δ.Α.Κ. Αγρινίου και συνέλαβαν τον οδηγό, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν και οι άλλοι δυο συνεργοί του που προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο ως μέσο για την διάπραξη κλοπής, ενώ οι τρεις τσιγγάνοι που ανακρίνονται στην Ασφάλεια θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!