Skip to main content
| Notaka

«Εξωδικαστικός και δικαστικός χειρισμός της υπόθεσης του ασφαλιστικού μας Ταμείου του Τ.Ε.Α.Π.Υ.Κ.».

Η Π.Ο.Π.Ε.Κ έχει αναθέσει στον δικηγόρο – Δρ. Νομικής, κο Γεώργιο Ξανθούλη, τον εξωδικαστικό και δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης του ασφαλιστικού μας Ταμείου του Τ.Ε.Α.Π.Υ.Κ.

 

Ανακοίνωση

Η Π.Ο.Π.Ε.Κ έχει αναθέσει στον δικηγόρο – Δρ. Νομικής, κο Γεώργιο Ξανθούλη, τον εξωδικαστικό και δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης του ασφαλιστικού μας Ταμείου του Τ.Ε.Α.Π.Υ.Κ.

Στα πλαίσια του χειρισμού αυτού, καταθέσαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας την από 2 Οκτωβρίου 2014 Αίτηση Ακύρωσης, η συζήτηση της οποίας, λόγω της αποχής των Δικηγόρων, και μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, έχει προσδιορισθεί για τις 5.12.2016.

Στα πλαίσια του ανωτέρω χειρισμού, συντάχθηκε, μεταξύ άλλων, και Υπόμνημα με τίτλο «Η διαδρομή της φτωχοποίησης του Τ.Ε.Α.Π.Υ.Κ.» το οποίο κατατέθηκε στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κο Ανδρέα Νεφελούδη, κατόπιν αιτήματός του.

Η ανάγνωση του Υπομνήματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία για την ιστορική διαδρομή ενός από τα πλέον οικονομικά βιώσιμα και εύρωστα επαγγελματικά επικουρικά ασφαλιστικά Ταμεία από το 1939 (χωρίς την συνδρομή του δημοσίου ούτε μίας δραχμής, ούτε ενός ευρώ) το οποίο με αβάσιμες, αναπόδεικτες επιστημονικά και κραυγαλέα ψευδείς παραδοχές αναλογιστικών μελετών του Υπουργείου, εκτός της υφαρπαγής υπό τη μορφή «δανείου» των αποθεματικών του Ταμείου μας από τον Ο.Α.Ε.Ε., το δημόσιο το οδήγησε σταθερά και μεθοδευμένα στην φτωχοποίησή του.

Οι προσπάθειες της Π.Ο.Π.Ε.Κ εστιάζονται ακριβώς στη διάσωση των πόρων αυτού και των εισφορών των ασφαλισμένων του. Για περαιτέρω πληροφορίες σας παραπέμπουμε στον δικηγόρο, κο Γεώργιο Ξανθούλη (τηλ.: 210 3388520, 210 3392319 ), ή στον σύμβουλο της Π.Ο.Π.Ε.Κ. κο Δημήτρη Μακρυβέλιο (τηλ. 210 3614995-6, email: partners@popek.gr ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!