Skip to main content
| Notaka

«Γ. Καββαθάς: Αντιδημοκρατικό ολίσθημα ο αποκλεισμός της ΓΣΕΒΕΕ και άλλων κοινωνικών φορέων από την αρμόδια επιτροπή για το πολυνομοσχέδιο».

Σχετικά με την μη κλήτευση της ΓΣΕΒΕΕ και άλλων κοινωνικών φορέων στην αρμόδια επιτροπή που συζητά το πολυνομοσχέδιο, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς προέβει στην ακόλουθη δήλωση…

 

Σχετικά με την μη κλήτευση της ΓΣΕΒΕΕ και άλλων κοινωνικών φορέων στην αρμόδια επιτροπή που συζητά το πολυνομοσχέδιο, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί μέγιστο αντιδημοκρατικό ολίσθημα το γεγονός ότι δεν εκλήθησαν στη Βουλή να καταθέσουν τις απόψεις τους πολλοί κοινωνικοί φορείς και η ΓΣΕΒΕΕ η οποία είναι η μεγαλύτερη συνδικαλιστική εργοδοτική οργάνωση των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της χώρας που δραστηριοποιούνται στους κλάδους οι οποίοι πρωτίστως πλήττονται από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Προκαλεί εύλογες απορίες, στις οποίες η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει, με ποιά κριτήρια εκλήθησαν ορισμένοι φορείς και αποκλείστηκαν άλλοι.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!