Skip to main content
| Notaka

«T. Boone Pickens: Μετά το 2020 πάνω από τα 100 δολ το βαρέλι το πετρέλαιο – Στόχος για το 2016 τα 50-60 δολ.».

Ο μεγιστάνας του πετρελαίου αναφέρθηκε και στις προεδρικές εκλογές του 2016, είπε ότι θα υποστηρίξει με «ενθουσιασμό» τον Ρεπουμπλικανικό πρωτοπόρο Donald Trump.

 

Ούτε καν T. Boone Pickens, ο μεγιστάνας του πετρελαίου, πιστεύει ότι θα επιστρέφει το πετρέλαιο στα 100 δολάρια το βαρέλι σύντομα.
Σίγουρα, οι τιμές του πετρελαίου έχουν πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη άνοδο κατά τις τελευταίες εβδομάδες μετά την πτώση τον Φεβρουάριο στα 26 δολάρια το βαρέλι που αποτέλεσε χαμηλό 13 ετών. 
“Θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει στα 100 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο,δήλωσε ο Pickens στο CNNMoney.
Προέβλεψε ότι το πετρέλαιο θα μπορούσε να καταλήξει το 2016 σε 50 έως 60 δολάρια το βαρέλι, αλλά δεν θα δθάσει τα 100 δολ πριν το 2020 – ή αργότερα.
Ο μεγιστάνας του πετρελαίου και δισεκατομμυριούχος ανέφερε ότι οι τιμές του πετρελαίου πάνω από τα 100 δολ΄. θα αυξήσουν σημαντικά τις τιμές της βενζίνης. 
Ο Pickens επιμένει ότι οι τιμές του πετρελαίου “ανακάμπτουν” εν μέρει επειδή έχει μειωθεί η εξόρυξη του πετρελαίου των ΗΠΑ.
Οι εξέδρες σε λειτουργία μειώθηκαν από 1.600 τον Οκτώβριο του 2014 σε μόλις 343 τώρα. 
«Ποτέ δεν θα υπάρξουν 1.600 εξέδρες στις ΗΠΑ” τόνισε ο Pickens
Οι Σαουδάραβες κατηγορούν τους αμερικανούς ότι ενισχύουν την υπερπροσφορά στην αγορά.  
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν χρειάζονται τον ΟΠΕΚ” γιατί η αμερικανική παραγωγή έχει υπερδιπλασιαστεί, μειώνοντας την επιρροή του καρτέλ πετρελαίου.
Ο μεγιστάνας του πετρελαίου αναφέρθηκε και στις προεδρικές εκλογές του 2016, είπε ότι θα υποστηρίξει με «ενθουσιασμό» τον Ρεπουμπλικανικό πρωτοπόρο Donald Trump.

www.bankingnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!