Skip to main content
| Notaka

«Revoil: Πρόταση για Επέκταση και στην Προώθηση Πιστωτικών Καρτών και Υπηρεσιών Αποπληρωμλης Λογαριασμών Κοινής Ωφελείας».

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 Οκτωβρίου του 2015 προσκαλεί τους μετόχους της η Revoil για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της…

 

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 Οκτωβρίου του 2015 προσκαλεί τους μετόχους της η Revoil για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι μέτοχοι προσκαλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή, στις 30 Οκτωβρίου και ώρα 10:00, στην έδρα της εταιρείας, επί της οδού Καποδιστρίου 5, στη Βάρη Αττικής.

Συγκεκριμένα, το προτεινόμενο σχέδιο τροποποίησης άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρείας που θα τεθεί υπ’όψιν της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:

(προστίθεται η παράγραφος 9) 

Άρθρο 4

Ι.   Σκοποί της εταιρείας είναι:

…………………..

9. Η διαμεσολάβηση για την προώθηση χρηματοοικονομικών προϊόντων (λ.χ. τραπεζικές κάρτες), προϊόντων τηλεπικοινωνιακού και τηλεοπτικού περιεχομένου και υπηρεσιών αποπληρωμής λογαριασμών οργανισμών κοινής ωφελείας.

Η Revoil ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε ο ειδικός φορολογικός έλεγχος της μητρικής και των θυγατρικών της ΑΡΙΣΤΟΝ Ε.Ε.Π.Ν. και ΡΕΒΟΙΛ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ Α.Ε. από το νόμιμο ελεγκτή για τη χρήση 2014 και εκδόθηκαν φορολογικά πιστοποιητικά με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη.

ΠΗΓΗ: Energy Press

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!