Skip to main content
| Notaka

«Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων».

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 5-6-2015, στο Χαϊδάρι και στο Γέρακα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 31, 34, 35 και 36 ετών, για λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων.

 

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 5-6-2015, στο Χαϊδάρι και στο Γέρακα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 31, 34, 35 και 36 ετών, για λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων, βραδινές ώρες της 5-6-2015, πραγματοποίησε, με τη συνδρομή υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε., ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε δύο (2) πρατήρια υγρών καυσίμων, στο Χαϊδάρι και στο Γέρακα Αττικής.

Κατά τον έλεγχο στους χώρους του πρατηρίου στο Χαϊδάρι, το οποίο στερείτο άδειας λειτουργίας, βρέθηκε Δ.Χ. Φορτηγό με επικαθήμενο, το οποίο ήταν έμφορτο με πετρέλαιο κίνησης ποσότητας -19.910- λίτρων, για το οποίο δεν ήταν εφοδιασμένο με τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία και έγγραφα καταβολής οφειλόμενων δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Επίσης εντοπίσθηκαν, με τη συνδρομή κλιμακίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, επιμελώς κρυμμένοι, δύο σωλήνες καυσίμων, οι οποίοι κατέληγαν σε παράνομη δεξαμενή καυσίμων, εντός του πρατηρίου.

Συνελήφθησαν ο 36χρονος υπεύθυνος του πρατηρίου, ο 31χρονος οδηγός του Δ.Χ. Φορτηγού, ενώ αναζητείται ο 29χρονος υπήκοος Ρουμανίας εκπρόσωπος της παραπάνω εταιρείας.

Κατά τον έλεγχο στους χώρους του πρατηρίου στο Γέρακα, βρέθηκε Δ.Χ. Φορτηγό, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της ιδίας ημέρας (5-6-2015) εξήλθε από Εταιρεία Πετρελαίων έμφορτο με -11.998- λίτρα πετρελαίου κίνησης, τα οποία σύμφωνα με τα παραστατικά έγγραφα έπρεπε να παραδοθούν σε εικονικές διευθύνσεις. Ωστόσο αυτά μεταφορτώθηκαν στο προαναφερόμενο Δ.Χ. Φορτηγό και παραδόθηκαν με παράνομο τρόπο στο πρατήριο του Χαϊδαρίου.

Συνελήφθησαν ο 35χρονος υπεύθυνος του πρατηρίου και ο 34χρονος οδηγός του Δ.Χ. Φορτηγού.

Κατασχέθηκαν :

  • Ένα (1) Δ.Χ. Φορτηγό-τράκτορας με επικαθήμενο.
  • Πετρέλαιο κίνησης ποσότητας -19.910- λίτρων.
  • Το χρηματικό ποσό των -49.579- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!