Skip to main content
| Notaka

Στους πολίτες ο”έλεγχος” του Λαθρεμπορίου

 altΜέσα από το γραφείο του πρωθυπουργού και τον ιστότοπο των ανοιχτών δημόσιων δεδομένων (http://data.gov.gr) θα μπορούν απο αύριο να πληροφορούνται οι πολίτες, για το ποια πρατήρια καυσίμων έχουν εγκαταστήσει το σύστημα ελέγχου του παράνομου εμπορίου, ώστε να μπορούν να εμπιστευτούν.

Αυτό ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Τσαβδάρης αναφέροντας οτι το σύστημα εισροών εκροών έχει τοποθετηθεί σε 2.323 στην Αθήνα,την Θεσσαλονίκη,Λάρισα,Βόλο , Ιωάννινα ,Ηράκλειο και Πάτρα , αλλά το 30% δεν αποστέλλει στοιχεία στο σύστημα . Σε ότι αφορά την εγκατάσταση GPSπου θα ελέγχει τα βυτιοφόρα αλλά και την τοποθέτηση του συστήματος στα πρατήρια της περιφέρειας , αυτά θα πάρουν χρόνο να εγκατασταθούν παρά το γεγονός οτι προβλέπεται από την νομοθεσία . «Δεν θέλουμε να κλείσουμε πρατήρια στα χωριά και να πυροβολήσουμε τα πόδια μας» δήλωσε ο Χάρης Τσαβδάρης .

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι από τις 30 Οκτωβρίου όσα πρατήρια της Α΄ και Β΄ δεν έχουν εγκατεστημένο το σύστημα δεν θα τους παραδίδεται καύσιμο από τις εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών

 

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΓΠΣ ΧΑΡΗ ΤΣΑΒΔΑΡΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!