Skip to main content
| Notaka

5ο Ενημερωτικό Δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

altΤο5ο Ενημερωτικό Δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο με έναν πλήρη οδηγό, για επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους.

Τα προγράμματα αυτά συνολικής διάρκειας 40 ωρών το καθένα, επιδοτούνται με 5€ ανά ώρα και τα θεματικά τους αντικείμενα αφορούν, μεταξύ άλλων: τεχνικές παρέμβασης στην λειτουργία της επιχείρησης σε περίοδο κρίσης, πράσινη επιχειρηματικότητα, δημιουργία συστάδων επιχειρήσεων, διερεύνηση εναλλακτικών προμηθευτών, εφοδιαστική διαχείριση, γενική οικονομική εκπαίδευση, οργανωτικές ικανότητες, ικανότητες επικοινωνίες, διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας.

Απευθύνονται σε αυτοαπασχολούμενους (0- 3 άτομα προσωπικό) και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας και διεξάγονται πανελλαδικά από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και εργαζόμενοι, μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής, ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.imegsevee.gr του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, μέσω fax, e-mail, ή στα κατά τόπους παραρτήματα του φορέα και να ενημερωθούν πληρέστερα από το Ενημερωτικό Δελτίο του ΙΜΕ.

Ακόμη,στο 5ο Ενημερωτικό Δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ μπορείτε να διαβάσετε:

  • Τα Σεμινάρια που διοργανώνουν  το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ  και το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.
  • Οι επιπτώσεις των μεγάλων εμπορικών κέντρων στις τοπικές αγορές
  • Οι εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης για τις μικρές επιχειρήσεις
  • Το κοινωνικό ιατρείο της ΓΣΕΒΕΕ.
  • Οι νέες εκδόσεις του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!