Skip to main content
| Notaka

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στον Γ’ κύκλο”Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Καυσίμων”

 

altH Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοινώνει την έναρξη υποβολής επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο της δράσης «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων» για τις επιχειρήσεις που ανήκουν την λοιπή Ελληνική Επικράτεια (Γ΄ κύκλος)από την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Αντικείμενο της δράσης είναι η ενίσχυση των πρατηρίων υγρών καυσίμων της χώρας για την εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Εισροών-Εκροών, προκειμένου να διασφαλίζεται η ορθή μέτρηση του εισερχομένου και εξερχομένου καυσίμου. Τα εν λόγω συστήματα θα είναι συνδεδεμένα με πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών για την καταγραφή των πραγματικών ποσοτήτων και τιμών πώλησης.

Δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι οικονομικές μονάδες, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή (όχι ενώσεις επιχειρήσεων) που ασκούν οικονομική δραστηριότητα στην ελληνικό χώρο, στο τομέα των πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, το περιεχόμενο του Φακέλου Αίτησης, η διαδικασία αξιολόγησης προτάσεων για την ένταξη στη δράση περιγράφονται αναλυτικά στον Οδηγό που  αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προκήρυξης (ΦΕΚ 2109/27.8.2013).

Οι δυνητικοί δικαιούχοι που επιθυμούν να ενταχθούν στη δράση, υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής από την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://e-gas-station.ktpae.gr

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να συμβουλεύονται την ενότητα Ανακοινώσεις για ό,τι νεότερο αφορά στην εξέλιξη της δράσης.

Επίσης μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο αρωγής υποβάλλοντας γραπτά ερωτήματακαι τηλεφωνικώς από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00πμ. έως 17:00μμ. στο τηλέφωνο 2106888870.

Παράλληλα η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης για τη δράση «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων» για τις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Αχαΐας, Ηρακλείου, Μαγνησίας, Ιωαννίνων (B’ κύκλος) είναι η 27/02/2014.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!