Skip to main content
| I |

Στη Βουλή τα μέτρα για τα καύσιμα

vouli2Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ρυθμίσεις για την απελευθέρωση της μεταφοράς καυσίμων, την εισφορά στο ΤΕΑΠΥΚ και την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο υγραέριο κίνησης.

Η ΠΟΠΕΚ απηύθυνε στο μεταξύ επιστολή προς τους υπουργούς ΠΕΚΑ και Ανάπτυξης, Ε. Λιβιεράτο και Κ. Χατζηδάκη, καθώς και τους υφυπουργούς, αντίστοιχα, Α. Παπαγεωργίου και Θ. Σκορδά με την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την προώθηση του νομοσχεδίου χωρίς σχετική ενημέρωση.

«Εκφράζουμε εντόνως τη δυσαρέσκεια μας, διότι προωθούνται στο πολυνομοσχέδιο με τη μορφή κατεπείγοντος προς ψήφιση τροποποιήσεις διατάξεων του Ν. 3054/2002, για τις οποίες δεν είχαμε απολύτως καμία ενημέρωση», αναφέρει συγκεκριμένα η ΠΟΠΕΚ και προσθέτει: «Ελπίζουμε πριν την έκδοση των υπουργικών αποφάσεων να ενημερωθούμε εγκαίρως, προκειμένου να λάβετε υπόψη τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας».

Για να διαβάσετε τις διατάξεις του νομοσχεδίου που αφορούν τον κλάδο πατήστε  εδώ . Για την αιτιολογική έκθεση των διατάξεων αυτών, πατήστε  εδώ .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!