Skip to main content

Στις 20 Μαίου η γενική συνέλευση της ΠΟΠΕΚ

logo_popekΣτα γραφεία του Συνδέσμου Αττικής Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων, που έγινε και επίσημα μέλος της ΠΟΠΕΚ, θα πραγματοποιηθεί στις 20-5 η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας μας.

Το ΔΣ της ΠΟΠΕΚ, που συνεδρίασε την Πέμπτη 26 Απριλίου και ο πρόεδρος κ. Χάρης Μαυράκης καλωσόρισαν το νέο μέλος της Ομοσπονδίας, που αριθμεί ήδη περισσότερα από 80 μέλη. Η προσχώρηση στην ΠΟΠΕΚ έγινε με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΣΑΠΕΚ. Το ΔΣ του ΣΑΠΕΚ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: πρόεδρος Γιώργος Ασμάτογλου, γενικός γραμματέας Γιώργος Μασσαλής, αντιπρόεδρος Κων/νος Φλώρος, αναπληρωτής γενικός γραμματέας Κων/νος Παπαγεωργίου και μέλη οι κ.κ. Στάικος και Αλεξανδρόπουλος.

Το ΔΣ της ΠΟΠΕΚ συζήτησε επίσης το θέμα του ωραρίου, τις πιθανές επιπτώσεις στην αγορά και τρόπους αντίδρασης. Το ΥΠΕΚΑ ενημέρωσε εγγράφως την Ομοσπονδία μας για την ψήφιση του σχετικού νόμου 4062/2012 (δείτε το σχετικό έγγραφο  εδώ ).

Στο ΔΣ συζητήθηκε εξάλλου το θέμα του ΤΕΑΠΥΚ με αφορμή το «κούρεμα» των ομολόγων των ταμείων. Σημειώνεται ότι οι απώλειες του ταμείου μας από την απομείωση της αξίας των ομολόγων εκτιμώνται σε 126 εκατ. ευρώ, μέγεθος που δημιουργεί εύλογη ανησυχία για το μέλλον του συνταξιοδοτικού. Η ΠΟΠΕΚ ανέθεσε στο νομικό γραφείο του κ. Γ. Ξανθούλη να διερευνήσει τις νομικές δυνατότητες αντιμετώπισης του ζητήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!