Skip to main content
| I |

Διαμαρτυρία προς ΕΚΟ-ΒΡ για τη χρέωση της απόδοσης των εισφορών στο ΤΕΑΠΥΚ

auksisi-tou-fpaΕπιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση της ΕΚΟ-ΒΡ απηύθυνε σήμερα η ΠΟΠΕΚ.

 

Αφορμή, η αιφνιδιαστική όπως αναφέρεται απόφαση της εταιρείας, να χρεώνει στο εξής λειτουργικά έξοδα 4,3€ ανά τιμολόγιο για την απόδοση των εισφορών των πρατηριούχων στο ΤΕΑΠΥΚ. Η απόφαση τονίζει η ΠΟΠΕΚ «αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για τους συναδέλφους που συνεργάζονται μαζί σας και εμπορεύονται αποκλειστικά τα προϊόντα σας» και συνεχίζει:

«Δεν υποστηρίζουμε ότι η είσπραξη και η απόδοση των εισφορών είναι δουλειά των εταιρειών εμπορίας όμως μέσω των λογιστηρίων των εταιρειών η εργασία αυτή γίνεται εδώ και πολλά χρόνια με τον πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο.

Η εναλλακτική λύση να πληρώνει κάθε πρατηριούχος χωριστά την εισφορά του στο Επικουρικό Ταμείο είναι πολύ γραφειοκρατική. Εφόσον η εταιρεία σας προτίθεται να εξυπηρετήσει τους συνεργάτες της θα μπορούσε να συνεχίσει να το κάνει στο όνομα της καλής και πολυετούς συνεργασίας που έχει με τους περισσότερους από αυτούς.

Αν το κόστος της παρακράτησης των εισφορών (που γίνεται αυτόματα από το μηχανογραφικό σύστημα κατά την έκδοση του τιμολογίου) και της απόδοσης τους στο ΤΕΑΠΥΚ (που επίσης υποθέτουμε ότι γίνεται διαδικτυακά) είναι τόσο δυσβάσταχτο για την ΕΚΟ-BP, τότε δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τη διοίκηση της που κατάφερε να εντοπίσει και να κλείσει την πηγή της οικονομικής αιμορραγίας της εταιρείας.

Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μας και της καλής θέλησής σας για την διατήρηση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς, εκτιμούμε πως πρέπει άμεσα να ανακαλέσετε και να μην εφαρμόσετε την  ως ανωτέρω χρέωση  ούτως ώστε  να μην διαταραχθεί η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ημών και υμών.

Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε άμεσα για τις ενέργειες σας, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!