Skip to main content
| Notaka

Αποζημιώσεις για τις επιχειρήσεις του κέντρου ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

gseveeΆμεσα μέτρα για την επαναλειτουργία των καταστημάτων και επιχειρήσεων που καταστράφηκαν κατά τα χθεσινά επεισόδια ζητά η ΓΣΕΒΕΕ με επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο.

«Οι συνέπειες από τις εκτεταμένες καταστροφές και βανδαλισμούς σε καταστήματα και επιχειρήσεις στα κέντρα των πόλεων κατά την χθεσινή μέρα, πρέπει να αντιμετωπισθούν από την Πολιτεία με μέτρα που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές να επαναλειτουργήσουν το συντομότερο», αναφέρει η Συνομοσπονδία.

«Απαιτείται άμεση καταγραφή των ζημιών και ακολούθως αποζημιώσεις για πάγιες εγκαταστάσεις και εμπορεύματα. Απαλλαγή από φόρους και τέλη καθώς και πληρωμή τιμολογίων ΔΕΚΟ για το 2012. Απαραίτητη και η δυνατότητα άτοκης (επιδότηση επιτοκίου) δανειοδότησης και κάλυψης από τον ΟΑΕΔ των ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων στις επιχειρήσεις αυτές για το 2012».

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών προχωρά εξάλλου σε καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι επιχειρήσεις με ειδικά συνεργεία που συγκροτήθηκαν γι αυτόν το σκοπό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!