Skip to main content
| Notaka

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις έρευνες πετρελαίου στη Δυτική Ελλάδα

oilΣε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, με θέμα ημερήσιας διάταξης την «Οργάνωση και προοπτική των ερευνών για την αξιοποίηση των Υδρογονανθράκων», θα παραστεί μεθαύριο, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο κ. Μανιάτης θα κάνει καταγραφή των διαδικασιών για τις έρευνες που δρομολόγησε το ΥΠΕΚΑ, ενώ θα αναλύσει το επιχειρησιακό σχέδιο για την αξιοποίηση των Υδρογονανθράκων.

Στη δημόσια συνεδρίαση έχουν κληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους οι Βουλευτές που εκλέγονται στη Δυτική Ελλάδα, οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, καθώς και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και των τοπικών Φορέων.

Αμέσως μετά, ο υφυπουργός ΠΕΚΑ θα μεταβεί στον Πύργο, όπου σε αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Νομαρχίας θα συζητήσει με Βουλευτές και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Ηλείας, το ζήτημα της αξιοποίησης των κοιτασμάτων στο Κατάκολο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!